Огласна табла (обавештења, испити...)


Пријава испита за ванредне ученике јун 2018/2019

Нови кориговани распоред писаних провера до краја школске године

Кориговани распоред писаних провера

Распоред писаних провера до краја школске године

ОТВОРЕНА ВРАТА

Прикажи све...

БМК


Корисни линкови7.11. Г-дин Славко Хилверт одржао је нашим ученицима предавање о страхотама наркоманије чији је талац био пуних 20 годинаИмали смо велику част и задовољство да 07. новембра у нашој школи угостимо г-дина Славка Хилверта, светски познатог блуз музичара, карикатуристу и аутора књиге "Од смрти до живота".
Кроз аутобиографску причу, врло емотивно и живописно нам је описао страхоте наркоманије, чији је талац био пуних 20 година.
Наш гост је говорио о потресним страницама свог живота који је углавном провео као наркомански зависник не кријући "голготу" коју је преживео и он и његова породица.
Бурни аплауз на крају приче само је потврдио значај оваквих догађања у циљу промоције здравих стилова живота.
Надамо се да је ово почетак наше сарадње!„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе