Огласна табла (обавештења, испити...)


Пријава испита за ванредне ученике јун 2018/2019

Нови кориговани распоред писаних провера до краја школске године

Кориговани распоред писаних провера

Распоред писаних провера до краја школске године

ОТВОРЕНА ВРАТА

Прикажи све...

БМК


Корисни линкови“Буди мушко” клуб у Гимназији "Свети Сава"Од 9. до 11. фебруара у нашој Школи одржан је први део тренинга за “Буди мушко” вршњачке едукаторе. У овом првом делу, 27 учесника се упознало са “Буди мушко” програмом и радионицама које се баве темама насиља и посебно родно заснованог насиља, родних улога и равноправности, дискриминације, као и здравих стилова живота. Други модул, посвећен вршњачкој едукацији и обуци о држању радионица одржан је од 17. до 20.2. са циљем да момци стекну потребна знања и вештине како би својим вршњацима одржали основне “Буди мушко” радионице.
Активности “Буди мушко” програма у школама спроводи Центар Е8, а подржане су од стране Министарства просвете, Austrian Development Cooperation и CARE International North West Balkans.
„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе