Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиУченици ИТ одељења посетили су развојни центар United CloudУченици ИT одељења, у пратњи одељењског старешине Иване Обрадовић, посетили су компанију United Cloud, развојни центар United Group.
Ученици су имали прилику да се упознају са овим иновационим центром и њиховим младим, амбициозним и брзорастућим тимом изванредних ИТ стручњака и сазнају како раде и чиме се баве.
Представљен је њихов производ мултисервисна EON платформа за видео садржаје и шта су новине у ЕОN-у, која су задужења запослених и како се одвија рад у компанији.
Захваљујемо се љубазним домаћинима на пријатељском дочеку и радујемо се наставку сарадње.


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе