Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиИ ове године велики успех на Републичком такмичењу "Књижевна олимпијада"На Републичком такмичењу "Књижевна олимпијада" одржаном 12.5.2019. у Сремским Карловцима представљало нас је 7 величанствених ученица са сјајним професоркама Јеленом Ђорђевић, Вером Лазаревић и Сањом Радосављевић.

Оствариле су изванредан успех:

Прво место освојила је Невена Ерић 3/4, друго Ања Мишчевић 3/6, а треће Марија Лештанин, Андријана Павловић 3/7 и Сандра Бубања 1/8.

Честитамо од срца свим ученицама и помињемо и сјајне резултате Катарине Костић 1/2 и Ане Тице 3/3.

Идемо даље до Тршића 26. 5. 2019. на републичко такмичење из српског језика и језичке културе где нас, већ четврту годину, представља прошлогодишњи добитник сребрњака Вукове задужбине, Тодор Мајсторовић 4/7.


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе