Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линкови9. мај - Одржана хуманитарна рок журка "Сава Рока! Вол.2 – Дан Победе Рокенрола"У четвртак, 9. маја одржана је друга по реду хуманитарна рок журка под називом "Сава Рока! Вол.2 – Дан Победе Рокенрола"

Због лоших временских услова журка, која је требало да се одржи на доњем терену гимназије, одржана је у згради школе, у некадашњој котларници, али то нимало није утицало на атмосферу која је била сјајна током целе вечери. "Котларница" је током целе вечери била препуна, а уживали су подједнако и ученици и наставници и родитељи.

Специјални гост био је фронтмен Електричног оргазма, Срђан Гојковић Гиле. Гиле је дочекан овацијама, а за време његовог наступа могле су се чути бројне легендарне рок песме, међу којима и "Brown Sugar" Rolling Stones и "Come And Get Your Love" Redbone.

Када је атмосфера већ била узаврела, на ред је дошао DJ Matinee, који је свој репертоар употпунио највећим хитовима домаћег и страног новог таласа.

Са великом радошћу можемо да објавимо да је ове године од продаје улазница прикупљена дупло већа сума новца него прошле године, што је и био циљ.

Сав приход биће дониран фондацији "Подржи живот".

„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе