Огласна табла (обавештења, испити...)


Распоред одбрана матурских радова у јунском испитном року

Измењени распоред вансредних и допунских испита у јунском испитном року школске 2018/2019

Распоред ванредних и допунских испита у јунском испитном року

План активности за матуранте 2019. год.

Обавештења за ученике који полажу разредни испит из италијанског језика јун 2019

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиНаша школа на Сајму образовања општине Вождовац у ОШ „Филип Филиповић“У петак, 15. марта, ученици првог и трећег разреда, у пратњи професорки Тијане Јовановић и Јелене Јагодић, представили су нашу Гимназију на Сајму образовања који се традиционално одржава у ОШ „Филип Филиповић“ на Вождовцу. На Сајму је учествовало и представило своје програме око тридесет средњих школа и гимназија.
У разговору са заинтересованим родитељима и ученицима завршних разреда дате су све информације о смеровима у нашој гимназији, о упису у ново рачунарско одељење, о ваннаставним активностима које су заступљене, о језицима који се уче у нашој школи и о безбедности у школи. Сајам је био изузетно посећен, а интересовање за нашу гимназију велико.
Захваљујемо се ученицима који су са пуно ентузијазма пренели своје прве утиске и искуства током школовања и приказали нашу гимназију као прави избор за све будуће средњошколце.


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе