Огласна табла (обавештења, испити...)


ОТВОРЕНА ВРАТА

Нови кориговани распоред писаних провера за трећи класификациони период

Распоред ванредних и допунских испита у априлско-мајском испитном року школске 2018/2019

Кориговани распоред писаних провера у трећем класификационом периоду

Разредни испит италијански језик мај 2019

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиНаша школа на Сајму образовања општине Вождовац у ОШ „Филип Филиповић“У петак, 15. марта, ученици првог и трећег разреда, у пратњи професорки Тијане Јовановић и Јелене Јагодић, представили су нашу Гимназију на Сајму образовања који се традиционално одржава у ОШ „Филип Филиповић“ на Вождовцу. На Сајму је учествовало и представило своје програме око тридесет средњих школа и гимназија.
У разговору са заинтересованим родитељима и ученицима завршних разреда дате су све информације о смеровима у нашој гимназији, о упису у ново рачунарско одељење, о ваннаставним активностима које су заступљене, о језицима који се уче у нашој школи и о безбедности у школи. Сајам је био изузетно посећен, а интересовање за нашу гимназију велико.
Захваљујемо се ученицима који су са пуно ентузијазма пренели своје прве утиске и искуства током школовања и приказали нашу гимназију као прави избор за све будуће средњошколце.


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе