Огласна табла (обавештења, испити...)


ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред полагања ванредних и допунских испита у септембарско-октобарском испитном року школске 2022/2023. године

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи у школској 2022/2023. године

Допуњени распоред поправних испита у августовском испитном року.

Пријава испита за ванредне ученике и допунске испите у септембарко-октобарском испитном року

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиНаша школа на Сајму образовања општине Вождовац у ОШ „Филип Филиповић“У петак, 15. марта, ученици првог и трећег разреда, у пратњи професорки Тијане Јовановић и Јелене Јагодић, представили су нашу Гимназију на Сајму образовања који се традиционално одржава у ОШ „Филип Филиповић“ на Вождовцу. На Сајму је учествовало и представило своје програме око тридесет средњих школа и гимназија.
У разговору са заинтересованим родитељима и ученицима завршних разреда дате су све информације о смеровима у нашој гимназији, о упису у ново рачунарско одељење, о ваннаставним активностима које су заступљене, о језицима који се уче у нашој школи и о безбедности у школи. Сајам је био изузетно посећен, а интересовање за нашу гимназију велико.
Захваљујемо се ученицима који су са пуно ентузијазма пренели своје прве утиске и искуства током школовања и приказали нашу гимназију као прави избор за све будуће средњошколце.


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе