Огласна табла (обавештења, испити...)


Електронско пријављивање ученика за полагање пријемног испита за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику

Oбустављен поступак расписивања и спровођења конкурса

Обавештење за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који похађају италијански језик суботом

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ - УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

Оглас о давању у закуп школског простора - учионице

Прикажи све...

БМК


Корисни линкови4. НИС олимпијадa из руског језикаВећ четири године Гимназија „Свети Сава“ учествује на НИС олимпијади из руског језика.
25.4.2016. године одржано је школско такмичење. Такмичили су се заинтересовани ученици свих разреда по категоријама. Циљ је био достићи олимпијску норму од 40 бодова, а то је пошло за руком Јагошу Милошевићу 3/4 (46 бодова), Марку Димитријевићу 3/6 (43 бода) и Петру Симоновићу 2/4 (42 бода). Најбољи од њих, Јагош Милошевић, стекао је право да учествује на финалном такмичењу, које је организовано 27.5.2016. у Новом Саду у Гимназији „Јован Јовановић Змај“.
На тај начин, наша школа је четврти пут учествовала у финалном делу заједно са такмичарима из целе Србије, Црне Горе и Републике Српске.
„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе