Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиПрва акција групе „Шири осмех“- прикупљање ствари и посета сиротиштуТоком последњих месец дана, група „Шири осмех“ (оснивачи ученице Катарина Ђорђевић и Марија Ерфавиан из III-1) организовала је своју прву акцију. У ходнику школе биле су постављене кутије са циљем да се прикупи што више одеће, хране и играчака за оне којима је то најпотребније.
Наши ученици су се одазвали акцији и успешно је сакупљено више од 30 џакова.
Акција је изведена уз помоћ: Магдалене Продановић, Марка Александровића, Милице Вергаш, Ане Арсенијевић, Катарина Миљковић, Ане Дашић, Ане Атанасковић, Катарине Ђунисић, Мартине Лаковић, Ларе Макарић, Марије Бундар, Невене Ивановић, Јане Божић, Андрее Терзин, Софије Рончевић, Михајла Николића и Теодоре Башкало.Желимо додатно да се захвалимо Лари из I-3 и њеној мами, које су нам обезбедиле превоз, као и свима који су нам се придружили и поклонили своје време и пажњу.

Успели смо да обиђемо Дом „Драгутин Филиповић Јуса“ и Дом “Моша Пијаде” у Београду, поиграли смо се са малишанима и стекли нове пријатеље.Жељно ишчекујемо следеће акције и надамо се да ће нам се у овој иницијативи придружити још већи број ђака. :)
Страница на фејсбуку групе “Шири осмех”:
https://www.facebook.com/Širi-osmeh-1691979861071081
„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе