Огласна табла (обавештења, испити...)


Распоред писаних провера за прво полугодиште школске 2023/24. године.

Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиНа другој Националној географској олимпијади одржаној у Бањи Радаљ наши ученици Марко Гајић и Тодор Мајсторовић освојили су треће местоНа другој Националној географској олимпијади одржаној у Бањи Радаљ од 20. до 22 маја, нашу школу представљали су ученици Марко Гајић 3/5, Станоје Стајић 2/1 и Тодор Мајсторовић 1/7.
Такмичење је трајало три дана и обухватило је проверу знања на општем тесту, теренски рад где су ученици имали задатак да ураде SWOT анализу простора и мултимедијални тест.
У конкуренцији 67 ученика из Србије ученици Марко Гајић и Тодор Мајсторовић освојили су треће место. Честитамо на освојеним наградама и надамо се још бољем успеху следеће године.

„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе