Огласна табла (обавештења, испити...)


Електронско пријављивање ученика за полагање пријемног испита за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику

Oбустављен поступак расписивања и спровођења конкурса

Обавештење за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који похађају италијански језик суботом

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ - УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ

Оглас о давању у закуп школског простора - учионице

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиБронза сија као злато!Екипа коју су чинили Ирина Ђуровић, Алекса Јанков, Никола Станковић, Миљан Ђорђевић, Андрија Гербислав, Лазар Крковић, Саша Митић, Лука Шемић, Немања Папић, Матија Александровић, Петар Миловановић, Матеја Пјевић и професор физичког васпитања Радоје Јелић ове године је освојила бронзу у трци матураната!Без превеликих очекивања и на наше одушевљење у квалификацијама је тим наше школе који је испрва имао и две девојке у тиму, Јовану Марковић и Исидору Пајић, победио Осму београдску гимназију и Школу за бродарство, бродоградњу и хидроградњу, пласирајући се по први пут у полуфинале. Два дана касније, са великим осмехом, тимским духом који владао, жарком жељом која их је водила, наши веслачи су дали све од себе и успели да победе Земунску гимназију и тако се нађу у финалу.У петак, 13.5.2016. веслачки тим наше школе освојио је бронзу у трци против Тринаесте београдске гимназије која је освојила сребро и Математичке гимназије која је освојила златну медаљу.
Веслачка трка матуранта под називом ''Веслај за своју школу'' се одржава већ пету годину за редом у организацији Београдске хронике и ВК ''Црвена звезда''.
Овом приликом честитамо свим учесницима, поготово нашим ђацима, професорима Радоју Јелићу и Момчилу Вуковићу и њиховим верним навијачима без којих овај успех не би био толико сјајан!
Бронза сија као злато!


„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе