Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линковиИзванредан успех на „Књижевној олимпијади“ 2015.На Републичкој смотри „Књижевна олимпијада“ 2015. одржаној у Сремским Карловцима ученици наше школе постигли су изванредан успех.
У категорији ученика трећег разреда, Петар Видосављевић, ученик 3-6 је освојио треће место, а Лидија Радаковић, ученица 3-5 пето место.
„Књижевна олимпијада“ је такмичење које обухвата наставни програм из српског језика и књижевности прве, друге и треће године, што захтева континуитет и посвећеност у раду, па је постигнути успех још блиставији.
ЧЕСТИТАМО!

„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе