Огласна табла (обавештења, испити...)


Кориговани распоред ванредних испита у септембарско-октовбарском испитном року школске 2023/24. године.

ОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школиОБАВЕШТЕЊЕ за ученике других гимназија и Туристичко-угоститељске школе који ће похађати италијански језик у нашој школи

Распоред ванредних испита у септембарско-октобарском року школске 2023/24. године.

Прикажи све...

БМК


Корисни линкови10.5. Финале у беседништву на Белом дворуНаш матурант (ученик природно-математичког смера) Владимир Јевтић је 10. маја учествовао у финалу такмичења у беседништву на Белом двору и освојио посебну награду.
У конкуренцији од преко 40 учесника (од којих је у финалу учествовало 15), Владимиру, који се такмичио са ученицима друштвеног смера и студентима Правног и Богословског факултета, припала је посебна похвала.
Ми смо поред Владе, поносни и на Немању Милошевића, Марка Камперелића и Срђу Латиновића који су, мада нису ушли у финале, дошли да подрже свог друга у Белом двору.
Господо матуранти, честитамо.

„Гимназија формира интелигенцију и карактер, можда више, снажније, и у неким правцима дубље,
него универзитет;
она је од великог утицаја на дух и моралну вредност будућих интелектуалних нараштаја.
Поред универзитета, од ње највише зависи каква ће се морална и духовна атмосфера развити у држави, какав ће тим добити њена цивилизација, и напослетку да ли ће се успоравати или ометати развијање великих личности, у којима се до највећег степена изражавају особине једног народа.“
- Јован Цвијић

Слика школе
Свети Сава
Панел за запослене Гимназија „Свети Сава” © 2017. Сва права задржана. Израда веб сајта Веб секција школе